Alcoa’dan yakıt tasarruflu kamyon jantı

Alcoa’dan yakıt tasarruflu kamyon jantı

Dövme alüminyum jantların mucidi ve küresel lideri Alcoa Wheel Products, ticari nakliyat araçlarının alüminyum jantları için kullanılan yeni LvL ONE’ın Avrupa lansmanını duyurdu.

LvL ONE, 2016'nın ikinci çeyreğinde tüm standart Alcoa jant ebatlarında mevcut olacak. Ayrıca “Brushed” ve “Dura-Bright EVO” jantlarının yanı sıra Alcoa'nın ticari kamyon filoları için sunduğu üç seçenekten biri olacak. Piyasada mevcut olan tüm Alcoa Aluminyum Jant seçenekleri gibi, yeni LvL ONE jantlar da Avrupa pazarı için Alcoa'nın Macaristan'daki son teknolojiyle donatılmış jant tesisinde üretilecek olup sürücülere ve ticari filolara önemli avantajlar sağlayacak.

Çelikten beş kat daha güçlü olan LvL ONE, daha az zarar görüyor ve bu yüzden de daha kısa bir onarım süresine sahip. Ayrıca yüzde 47'ye kadar daha hafif olan jantlar, araçların taşıma kapasitesi artırıyor ve daha düşük çalışma sıcaklıklarına sahip oldukları için önemli yakıt ve maliyet tasarrufları sağlıyor. Ayrıca Brushed modellerine göre daha pürüzsüz ve daha parlak bir yüzeye sahipler.

Alcoa Wheel Products Avrupa, Afrika ve Orta Doğu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Randall Scheps şöyle açıklıyor: “Dövme alüminyum jantı yaklaşık 70 yıl önce icat ettik ve Alcoa o günden bu yana ürünü geliştirmek ve yenilemek üzere yorulmadan çalışıyor. Jantlarımız sağlam, güvenilir ve filoların toplam maliyetini azaltıyor – üstelik daha fazla taşıma kapasitesi de sağlıyor. Böylece büyük maliyet tasarrufları elde ediliyor. Yeni LvL ONE jantı, müşterilerin Alcoa'dan beklediği performans ve değeri sunmaya devam ettiğini gösteren örneklerden yalnızca biri. Müşterilerimizin çok beğeneceğini düşünüyoruz.”

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.