ALC, İtalyan Gruber ile işbirliği anlaşması imzaladı

ALC, İtalyan Gruber ile işbirliği anlaşması imzaladı

İtalya’ya yaptığı butik lojistik hizmetleriyle öne çıkan ALC Lojistik, İtalyan Gruber Logistics ile işbirliği anlaşması imzaladı. Anlaşmanın ardından, özellikle Gruber’in gabari dışı taşımalardaki tecrübesiyle yeni bir sinerji yaratılması hedefleniyor.

Sektörde 6. yılını dolduran ALC Lojistik, yeni yaşıyla birlikte yeni atılımlara hazırlanıyor. Bir aile şirketi olan firma, yine 81 yıllık bir aile şirketi olan Gruber Logistics ile yaptığı anlaşmayla birlikte hizmetlerini çeşitlendirecek.

Başta İtalya olmak üzere Fransa, İspanya ve diğer tüm Avrupa ülkelerine komple taşımacılık hizmetleri verdiklerini ifade eden ALC Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiçekli, “Genç bir kuruluş olmamıza karşın, 50 kişilik aktif çalışanımız, yaklaşık 20 milyon liralık ciromuz ve 80 civarındaki öz mal çekici ve treyler filomuzla kısa zamanda önemli adımlar attık. Avrupa’nın birçok ülkesine taşıma yapıyoruz ama özellikle İtalya’nın ikinci vatanımız olduğunu söyleyebilirim. Karşılıklı yılda 1.000 sefer gerçekleştiriyor ve 8 bin adet yükü elleçliyoruz. Az sonra işbirliği anlaşmamızı resmi olarak akde dönüştüreceğimiz Gruber firması İtalya’da saygın bir yeri olan 81 yıllık kuruluştur. Merkezi Bolzano olan firmanın İtalya dışında 52 ülkede network ağı bulunmaktadır. Özellikle gabari dışı taşımalarda uzman olan Gruber, 650 aktif çalışana ve 300 milyon Euro’luk ciroya sahiptir. Hem ALC, hem de Gruber’in yapı ve doku itibariyle birbirine çok benzer yapılarda olması ile İtalya pazarında çok daha yüksek kaliteli hizmet sunacağımıza inanıyorum. İşbirliğimizin ülkemize ve iki kuruluşa hayırlı kazançlar getirmesini dilerim” diye konuştu.

Gruber Logistics adına söz alan Uluslararası Satış ve İletişim Müdürü Denisa Fasiangova ise, “1 yıllık bir protokol imzaladık. Anlaşma her yıl otomatik olarak yenilenecek. Kısa bir süre içinde ALC’nin de gerekli yatırımları yaparak iş birliğimizi artan bir ivmede sürdüreceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından 1 Mayıs’tan itibaren başlayan işbirliği çalışmaları resmi bir protokolle akte bağlandı. Anlaşmaya ALC Lojistik adına Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiçekli, Gruber Logistics adına da Denisa Fasiangova imza attı.

alc-lojistik-(19).jpg

alc-lojistik-(7).jpg

Selçuk ONUR - LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.