Albayrak Grubu filosunu Mercedes-Benz kamyonlarla genişletti

Albayrak Grubu filosunu Mercedes-Benz kamyonlarla genişletti

Anlaşma çerçevesinde Albayrak Grubu’na teslim edilen ilk araç, çok özel bir çekici olan Mercedes-Benz Actros 1863 LS oldu.

Katı atık yönetimi, madencilik, inşaat sektörü, lojistik, sanayi, medya ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren Albayrak Grubu, Mercedes-Benz Türk ile yaptığı 151 adetlik yeni araç alım anlaşmasıyla araç parkındaki kamyon ve çekici sayısını 1.100 adede çıkarıyor.  Anlaşma çerçevesinde Albayrak Grubu’na teslim edilen ilk araç, çok özel bir çekici olan Mercedes-Benz Actros 1863 LS oldu. Daimler AG markasının Euro 6 portföyündeki en güçlü motora sahip olan Mercedes-Benz Actros 1863 LS model araç, özel konfor paketi ve gelişmiş güvenlik sistemiyle kendi segmentinde bir ilk olma özelliğiyle öne çıkıyor.  Mercedes-Benz Türk ve Albayrak Grubu, uzun süreli işbirliklerini yeni bir anlaşma ile taçlandırdı. Katı atık yönetiminden madenciliğe, inşaat sektöründen lojistiğe, medyadan hizmet sektörüne kadar geniş bir alanda faaliyet gösteren Albayrak Grubu, Mercedes-Benz Türk’ten 151 adetlik kamyon alım anlaşması yaptı. Filosundaki Mercedes-Benz marka araç sayısını son yıllardaki alımları ile arttıran Albayrak Grubu, bu anlaşmayla birlikte toplam kamyon ve çekici sayısını 1.100 adede çıkarıyor.  

Hassoy Otomotiv Tesisleri’nde düzenlenen törenle yapıldı
Albayrak Grubu ile yapılan anlaşma çerçevesinde, ilk aracın teslimi Mercedes-Benz Türk yetkili bayi Hassoy Otomotiv Tesisleri’nde düzenlenen törenle yapıldı. Özel bir çekici olan Mercedes-Benz Actros 1863 LS model aracın 151 adetlik teslimatı temsilen sergilendiği törene Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Albayrak, Albayrak Grubu Makine İkmal Koordinatörü Hanefi Akturan, Hassoy Motorlu Vasıtalar Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, Hassoy Motorlu Vasıtalar Genel Müdürü Ahmet Tuna, Hassoy Motorlu Vasıtalar Kamyon Satış Müdürü Muharrem Eğrioğlu ile Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Müdürü Haluk Burçin Akı katıldı.  
Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Albayrak, Mercedes-Benz marka araçları tercih etmelerinde en önemli sebeplerin araç motorlarının dayanıklı olması, düşük emisyon ve yakıt ekonomisi olduğunu vurguladı. Albayrak ayrıca, Mercedes-Benz’in geniş servis ağı ve yedek parçaların kolaylıkla bulunabilmesinin de tercih sebebi olduğunu belirterek şöyle devam etti: “Mercedes-Benz kamyonları, bilhassa markanın güvenilirliği nedeniyle her zaman ilk tercihimiz oldu. Mercedes-Benz Türk ile 2014 yılında yaptığımız anlaşma ile Atego ve Axor model toplam 98 adet, 2015 yılında da 69 adet kamyon teslim aldık. Son yaptığımız 151 araçlık anlaşma ile Mercedes-Benz araç sayımızı yaklaşık 650 adede çıkartıyoruz. Yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz ve Mercedes-Benz Türk ile işbirliğimizi bundan sonra da sürdürmeyi umuyoruz.”
Mercedes-Benz Türk Kamyon Filo Satış Müdürü Haluk Burçin Akı ise “Bugün, birçok farklı sektörde etkin olan iş ortağımız Albayrak Grubu’na geniş ürün yelpazemizden ihtiyaca uygun kamyonlarımızı sunabiliyor olmanın gururunu yaşıyoruz. İlk kez bu yıl Comvex Fuarı’nda tanıtımını yaptığımız Mercedes-Benz Actros 1863 LS model aracımız, Türkiye’de bir ‘tek’ olma özelliği taşıyor. Aracımız konfor, güvenlik ve tasarımıyla ağır vasıta kullanıcılarının ihtiyaçlarına yanıt verecek özelliklerle donatıldı. Bu araçla birlikte Albayrak Grubu şirketlerinin faaliyetlerinde görev alacak toplam 151 adet kamyonumuzun hayırlı uğurlu olmasını dileriz” dedi.

  
Güçlü motor, geniş kabin, üst düzey güvenlik 
Mercedes-Benz Actros 1863 LS Daimler AG markasının Euro 6 motor portföyündeki en güçlü motora sahip. Aracın 625 beygir gücündeki OM 473 motoru (460 kW), yakıt tüketimini ve emisyonu düşürerek hem ekonomik hem de çevresel avantajlar sağlıyor. Aracın 2,5 metre genişliğindeki, çift yataklı GigaSpace kabini Style-Line dizaynı Mercedes-Benz Actros 1863’ü  lüks bir görünüme kavuşturuyor. İç kabindeki video fonksiyonlu gösterge paneli, klimatize ve masaj fonksiyonlu şoför koltuğu ve otomatik klima ise sürücülerin konforunu maksimuma çıkarıyor. Sürücü ve yolcuların güvenliğini en üst düzeye çıkaran Aktif Fren Sistemi (ABA), Şerit Takip Sistemi (LDWS), Araç Denge Kontrol Sistemi (ESP), Yorgunluk Algılama Asistanı ve Mesafe Kontrol Asistanı araçta standart olarak bulunuyor. Aracın güvenlik paketi içinde ise ani frende devreye giren flaşörler, bijon anahtar koruma çemberi, geri vites ikaz düdüğü, lastik basınç ölçer, sürücü hava yastığı, ADR Paketi, LED gündüz sürüş farı, Bi-Xenon farlar, far yıkama sistemi, hareketi duyarlı dönüş lambası, LED stop lambası, halojen sis farı bulunuyor. 

LOJİPORT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.