Aktaş Holding, Sibirya’ya kadar uzandı

Aktaş Holding, Sibirya’ya kadar uzandı

Aktaş Holding, Rusya’nın ev sahipliğinde bu yıl 19’uncusu gerçekleştirilen Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi ve Yedek Parça Fuarı’na (MIMS Automechanika Moskova 2015), AIRTECH markası ile katıldı.

Faaliyet gösterdiği sektörlerde sahip olduğu markalar ile dünya liderleri arasında yer alan, bu alanlarda değişimi yönetmeyi ilke edinen ve 100’den fazla ülkeye doğrudan ihracat gerçekleştiren Aktaş Holding, dünya genelinde her yıl merakla beklenen ve uluslararası çapta sektördeki yeniliklerle birlikte, son teknolojilerin sergilendiği fuar organizasyonlarında ülkemizi başarıyla temsil etmeye devam ediyor.

19 yıldan bu yana Rusya’da gerçekleştirilen ve otomotiv yan sanayi ve yedek parça alanında uluslararası düzeyde son gelişmelerin ve yenilikçi ürünlerin sergilendiği, sektör açısından dünyanın en büyük fuar organizasyonlarından biri olarak lanse edilen MIMS Automechanika Moskova 2015 Fuarı’na küresel ölçekteki lokomotif markası olan AIRTECH ile katılan Aktaş Holding, fuar süresince birçok başarılı görüşmeye ve iş bağlantısına imza attı.

4 gün boyunca, yaklaşık 30 binin üzerinde ziyaretçinin yer aldığı ve genel olarak, Rusya ile Türki Cumhuriyetlerden gelen katılımcıların rağbet gösterdiği fuar kapsamında, yoğun AR-GE çalışmaları sonucunda ortaya çıkan teknolojik ürünler katılımcılara sunuldu.

Sami Erol: Rusya pazarında büyümeye devam edeceğiz
Aktaş Holding olarak, bugüne dek Rusya pazarında önemli işler gerçekleştirdiklerini anımsatan Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, MIMS Automechanika Moskova Fuarı’nı Rusya’daki mevcut ilişkilerin geliştirilmesi ve yeni iş bağlantılarının kurulması açısından çok önemsediklerini ifade ederek, fuarda Aktaş Holding’e gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Dünyadaki algının tersine Rus ekonomisinin şu halde bile çok hareketli bir yapıya sahip olduğunu belirten Erol, hareketli kur yapısına rağmen Rusya pazarında iddialı olduklarını vurgularken, önümüzdeki süreçlerle ilgili bölgeye yönelik ciddi planlarının olduğunu belirterek, Rusya pazarında büyüme devam etmek istediklerini söyledi.

AIRTECH, Rusya’nın en bilinen markaları arasında
Fuar süresince, ülkemizi ve sektörü en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını aktaran Erol, “Bölgedeki ekonomik dalgalanmalara rağmen Rusya firmalarının büyüme ivmesini sürdürdüklerini görüyoruz. MIMS Automechanika Moskova Fuarı’nda yaptığımız görüşmelerle, Rusya ve Türki Cumhuriyetlerden çok olumlu tepkiler aldık. Hava süspansiyon sistemleri alanında markamız AIRTECH bölgenin en fazla bilinen markaları arasında. Bu da iş bağlantılarımızı çok olumlu sonuçlandırmamızı sağladı. Yine bu fuarda Japonya ile çok başarılı bir işbirliği anlaşması yaptık. Tacikistan ile büyük bir proje anlaşması yaptık. Bunlar bizim için iyi sonuçlar oldu” dedi.

Sibirya’ya hava süspansiyon sistemleri ihracatı başladı
Önemli bir müjdeyi de paylaşan Sami Erol, “Çok yakında sektörde yaptığımız AR-GE çalışmaları sonucu ortaya çıkardığımız ve dünyadaki rakiplerimizden daha verimli çalışma esasına sahip, eksi 80 derece soğukta bile performansını koruyan, hava süspansiyon sistemlerimizi Sibirya’ya vereceğiz. Bu sektör adına önemli bir gelişme. Sistemler çok soğuk havalarda bile hiçbir verim kaybetmeden yüksek performans gösterecek. Bu ürünümüz ülkemizin AR-GE başarıları adına önemlidir” diyerek açıklamasını tamamladı.

aktas-holding-airtech-1.jpg
LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.