Air Canada, Premium Economy ile öne çıkıyor

Air Canada, Premium Economy ile öne çıkıyor

Kıtalararası uçuşlarda Premium Economy Sınıfı’nı kullanan Air Canada yolcuları, daha geniş koltuklardan, havalimanında öncelikli haklara kadar birçok ayrıcalıktan en uygun fiyatlarla yararlanıyor.

Kuzey Amerika’dan Türkiye’ye direkt sefer düzenleyen tek Kanadalı ve Kuzey Amerikalı havayolu şirketi Air Canada, İstanbul’dan yapılan kıtalararası uçuşlarında müşterilerine Premium Economy Sınıf alternatifi sunan tek havayolu şirketi olarak da öne çıkıyor. Air Canada için özel dizayn edilmiş 3 kabinden oluşan Air Canada B787 Dreamliner uçağı ile her gün gerçekleştirdiği İstanbul-Toronto direkt seferlerine ara vermeden devam eden Air Canada; Premium Economy Class Sınıfı yolcularına daha geniş koltuklar, daha fazla bagaj hakkı, havalimanında öncelikli hizmetler, seçkin lezzetler, ileri teknoloji uçak içi eğlence sistemi ve çok daha fazlasını en uygun ücretlerle sunuyor.

Üst düzey konfor 999 Dolardan  başlayan fiyatlarla

Air Canada’nın kıtalararası uçuşlarda daha konforlu bir seyahat deneyimini ekonomik fiyatlarla yaşamak isteyen yolcularına özel olarak oluşturduğu Premium Economy Sınıfı, yolculuğun ilk anından itibaren  önemli ayrıcalıklar sağlıyor. Havalimanında öncelikli geçiş hakkına sahip olan yolcular, yanlarına 2 bagaj alma, bagajlarını öncelikli yüklemeye verme ve öncelikli teslim alma, uçağa öncelikli biniş imkanlarından da faydalanıyor. Bağımsız bir kabin olarak tasarlanan Premium Economy sınıfı, kabin içinde bulunan 21 koltuğun 7 inçlik  geniş yatırma özelliği, 20 inçlik genişliği, 38 inçlik ekstra diz mesafesi ve ayak desteği ile yolcuların uzun uçuş süresini en rahat şekilde geçirmesini sağlıyor. Air Canada Premium Economy Sınıfı ayrıca, her koltukta bulunan kişiye özel 11 inç gelişmiş̦ çözünürlüklü dokunmatik ekranlarda en iyi film ve TV programlarını sunarken, üniversal priz ve USB çıkışlar ile de uçuş işi eğlence deneyimini bir üst boyuta taşıyor. Çin porseleni yemek takımlarında servis edilen gurme yemekler, şarap ve içecek ikramları ile her yemeğin yanında sunulan sıcak havlu servisi ile uçuş keyfini daha da artıran Air Canada Premium Economy Sınıfı biletleri 999 Dolar’dan başlayan fiyatlarla satışta.

Air Canada Toronto Boeing 787 Dreamliner ile rüya gibi bir yolculuk

Air Canada B787 Dreamliner uçağı, konfor, yeni teknoloji, daha az türbülans, daha fazla oksijen ve üst düzey kalitede yeme, içme ve kabin hizmeti sunuyor. Ayrıca, çevreci, daha az yakıt tüketen ve karbon emisyonu en düşük olan ileri teknoloji Air Canada B787 Dreamliner uçakları, yolcularına benzersiz bir uçuş deneyimi yaşatıyor. Air Canada’nın B787 Dreamliner uçaklarında, yolcular için düşünülmüş olan ve her koltukta HD dokunmatik ekranın, USB güç kaynağının bulunduğu konforlu kabinleri de mevcut. Yolcular, 600’dan fazla film seçeneği ve en üst düzey kabin içi eğlence sistemiyle de yolculuklarına farklı bir boyut kazandıracak.

air-canada_-premium-economy-001.jpg

Air Canada Hakkında:

Kanada'nın en büyük, ulusal havayolu şirketi Air Canada 5 kıtada 190'dan fazla noktaya tarifeli seferler düzenlemektedir. ABD, Karayipler, Güney Amerika, Uzakdoğu, Avrupa ve tüm dünyaya tarifeli seferleri bulunmaktadır. Star Alliance`in kurucu üyelerinden olan Air Canada, Air Canada Express ve Air Canada Rouge şirketleriyle senede 38 milyondan fazla yolcu taşımaktadır. Merkezi Montreal`de olan Air Canada, 408 yolcu uçağından oluşan bir filoya sahiptir. Uzun menzilli hatlarda B777, B787, B767, A330 geniş gövdeli uçakları, kısa mesafeli hatlarda ise Airbus, Bombardier ve Embraer uçakları ile hizmet vermektedir. Ortak çalıstığı havayolu şirketleri ile beraber Air Canada günde ortalama 1.370 tarifeli uçuş gerçekleştirmektedir. Skytrax ödüllerinde, en iyi Kuzey Amerika Business Class, en iyi Kuzey Amerika Havayolu, en iyi Kuzey Amerika kabin ekibi, en iyi Kuzey Amerika uçak içi hizmet, dünyanın en iyi havayolu web sitesi ödüllerini senelerdir üst üste kazanmaktadır.

LOJİPORT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.