Air Arabia Qatar’daki 10. yılını kutluyor

Air Arabia Qatar’daki 10. yılını kutluyor

Qatar’da 20 yıllık başarılı bir sürecin arkasından Orta Doğu ve Kuzey Amerika’daki ilk ve en büyük Düşük Ücretli Havayolu olan Air Arabia, Doha’ya...

Air Arabia Qatar’daki 10. yılını kutluyorQatar’da 20 yıllık başarılı bir sürecin arkasından Orta Doğu ve Kuzey Amerika’daki ilk ve en büyük Düşük Ücretli Havayolu olan Air Arabia, Doha’ya olan servislerinin günde duyurdu.

Havayolu, Sharjah ve Doha arasında günde 2 defa gerçekleşen uçuşlarını haftada 3 defaya çıkararak, 2 ülke arasında sık uçuş gerçekleştiren havayollarından biri oldu.

Air Arabia, Doha’ya düzenli bir servis gerçekleştirerek 6 Ocak 2004’te Qatar bölgesine giriş yaptı. Geçtiğimiz 10 yıl boyunca, havayolu haftada birkaç defadan günde üç defaya çıkan servisi ile Sharjah-Doha rotasında gerçekleştirdiği iyi performansın meyvelerini topladı. Ek uçuş sıklığı ile, Doha’ya olan haftalık uçuşların sayısı, Sharjah Uluslararası Havaalanı’ndan günlük olarak 08:20, 15:30 ve 18:30’de hareket eden servislerle 21 direkt uçuşa çıkacak.

Qatar servislerin arttırılması, Air Arabia’nın Körfez Ülkeleri piyasasındaki düşük ücretli havayolu konumunu daha da güçlendiriyor. 10 yıllık faaliyeti boyunca, Air Arabia’nın ağı planlanan büyümelerle BAE ve Mısır’dan Körfez Ülkelerindeki 15 güzergaha servis sunmak üzere büyütüldü. Havayolu şu anda Körfez bölgesi içerisinde haftada 154 uçuş gerçekleştiriyor.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.