Ahmet Cora'dan Lojistik Notları

Ahmet Cora'dan Lojistik Notları

Ahmet Cora'nın "Lojistik Notları" adlı kitabı raflardaki yerini aldı. Kitapta yakaladığı akıcı üslup ve dozajında kullandığı espirili yaklaşım, kitaba bir çırpıda okunabilecek bir eser olma özelliği katmış.

Ahmet Cora'nın "Lojistik Notları" adlı kitabı raflardaki yerini aldı. Daha önce sektörel dergilerde özgün yazılarıyla adına rastladığımız  Cora, bu ilk kitabında hem teknik bilgi, hem de fikir ve yorumlarından oluşan metinleriyle lojistik bölümü öğrencilerini, sektör çalışanlarını ve lojistiğe meraklı okuyucuları selamlıyor. Kitapta yakalanan akıcı üslup ve dozajında kullandığı espirili yaklaşımlar, kitaba bir çırpıda okunabilecek bir eser olma özelliği katmış.

Ahmet Cora, lojistik sektör tecrübesini “Lojistik Notları” başlığında toplamış. Lojistik operasyonlarında uzmanlaşmak isteyen herkesin faydalanabileceği bir eser ortaya çıkarmış. Tebrikler... Lojistik Notları kişisel gelişimine katkı sağlamayı hedefleyenlerin kütüphanesinde yer almalı.

Prof. Dr. Murat Erdal,

İstanbul Üniversitesi TZY Yüksek Lisans Program Başkanı

Kıymetli Ahmet Cora’yı bu çalışması için tebrik etmem gerekiyor. Farklı bir deneme, ilgi çekici bir çalışma, dolayısıyla lojistiğe ilgi duyanlar için faydalı bir eser ortaya çıkarmış. Böyle bir derleme ile bir fark ortaya koymuş olması, eserinden keyif almamı sağladı. Gönülden tebrikler.

Dr.Hakan Çınar

Dünya Gazetesi Yazarı

Türkiye’deki lojistik faaliyetlerin panoramasına bakış olanağı veren Ahmet Cora'nın bu kitabı, endüstriyi yakından tanımak için iyi bir kaynak...

Zehra Tike Atalay
Turkishtime Ekonomi Dergisi Yazı İşleri Müdürü

Kitap adı : Lojistik Notları
Yayınevi : Hiperlink
Genel yayın yönetmeni : Yusuf Günbaş
Konusu : Lojistik -Yönetim
Kağıt Bilgisi : Amerikan cilt, 3. hamur
Basım tarihi : Mart 2016
Boyutu: 13,5 x 19,5 cm
Sayfa Sayısı : 96
Isbn : 9786059143172
Fiyatı : 15,00 TL
iletişim :HiperlinkEğitimİletişimYayıncılıkSan.Paz.veTic.Ltd.Şti.
Tel: 0212 293 07 05-06 –Faks: 0212 293 56 58
www.hiperlink.com.tr [email protected]

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.