Adana :üyükşehir Belediyesi'ne 20 Avenue

Adana :üyükşehir Belediyesi'ne 20 Avenue

Üretimini gerçekleştirdiği otobüsleri Adana’dan 64 ülkeye ihraç eden Temsa, bu kez Avenue otobüsünü kendi şehri ile buluşturmanın gururunu yaşıyor....

Üretimini gerçekleştirdiği otobüsleri Adana’dan 64 ülkeye ihraç eden Temsa, bu kez Avenue otobüsünü kendi şehri ile buluşturmanın gururunu yaşıyor. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım filosuna düzenlenen törenle 20 Avenue katıldı. Büyükşehir filosuna teslim edilecek Avenue sayısı 100’ü bulacak.

Temsa, üretim yaptığı kentin ulaşım filosuna 20 Avenue teslim etmenin mutluluğunu yaşadı. Yüreğir Otobüs Şube Müdürlüğünde düzenlenen törene Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ulaşım Daire Başkanı İlyas Karabıyık, Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl, Mali İşler Direktörü Ural İnal, Kamu Satış Müdürü Ayşegül Gökçe, Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan, Yurtiçi Satış Müdürü Baybars Dağ ve Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır ile çok sayıda davetli katıldı.

“ADANALI ÜRETİYOR, DÜNYA YOLLARINA ÇIKIYOR”

Düzenlenen törende konuşma yapan Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, şirketleri için de, kendileri için de bugünün çok özel bir önemi olduğunu belirterek, “Sabancı Grubu Temsa fabrikasını Adana’ya kurmanın, bu bölge insanına iş, aş imkanı sağlamanın hep gururunu yaşadı, yaşamaya devam ediyor. Yılda 4500 otobüs-midibüs üretim kapasitesine sahip olduğumuz fabrikamızda toplam 1600 kişi çalışıyor. Adana’da üretilen otobüsler dünyanın 64 ülkesinin yollarında dolaşıyor. Dünyanın en zor pazarı olarak bilinen Amerika Birleşik Devletleri’nde Adanalı işçimizin el emeği ile üretilen 600 dolayında otobüs, ülkemizin ve bu kentin gururu oluyor. Yurtdışına giden vatandaşlarımız Adana’da üretilen bir otobüse bindiklerinde yaşadıkları mutlulukları bize resimler ve mektuplar ile bildiriyor. İnanın büyük bir mutluluk ve gurur içerisinde ülkemiz için, yarınlar için çalışıyoruz, üretim yapıyoruz” dedi.

BAŞKAN SÖZLÜ’YE ÖZEL TEŞEKKÜR

Avenue otobüslerin İstanbul’da, İzmir’de, Malatya’da, Van’da ülke insanına da ulaşım konforu yaşattığını belirten Dinçer Çelik, “Bugün Avenue otobüslerimiz belediyenin filosunda yerini alıyor. İlk etapta 20 araçlık bir Avenue aracımızı teslim ediyoruz. Bu yıl sonuna kadar 100’ü bulacak. Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’ye burada özel bir teşekkürü de iletmek istiyorum. Sayın Başkan her zaman bizlere destek verdiniz, etkinliklerimizde, çalışmalarımızda hep yanımızda oldunuz. Adana’nın gelişimi ve büyümesine yönelik çok önemli ve başarılı hizmetler üretiyorsunuz. Bu şehirde üretim yapmaktan ve yaşamaktan büyük mutluluk duyan biriyim ve size teşekkür ediyorum. Temsa ile gurur duyduğunuzu her seferinde ifade ettiniz. Bugün de kendi şehrinizin, kendi insanınızın ürettiği otobüsleri filonuza katıyorsunuz. Bu otobüslere binen her vatandaşımızın, işçilerimizin binlerce saat emek verdiğini bilmesini istiyorum. Bu otobüslerin seyahatlerinize kalite, güvenlik ve konfor katacağına inanıyoruz. Otobüslerimizin bölge insanımıza, belediyemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Son söz olarak Temsa, Adana’nın ve ülkemizin gururu olmaya devam edecek diyorum” diye konuştu.

Adana :üyükşehir Belediyesi'ne 20 AvenueADANA’YI BÜYÜTMEK İÇİN TEMSA’YI TERCİH ETTİK

Otobüsçülüğün zor iş olduğunu ve TEMSA’nın bunu dünya genelinde yaptığını anlatan Başkan Sözlü, “Kendi üretimini yaptığı halde kar eden ender kuruluşlardan biridir Adanalı TEMSA. Yurt dışında da TEMSA otobüslerinin kullanıldığına sürekli tanık oluyoruz. Türkiye’nin cari açığını kapatma noktasında önemli bir duruşu var TEMSA’nın. Biz de TEMSA otobüslerini tercih ederek, Adana’da 1600’ü aşkın hemşehrimizin rızkının riske düşmemesi noktasında onları destekledik, Adana sanayisinin büyümesi noktasında bir duruş sergiledik. Adana’yı büyütmek istediğimiz için TEMSA’yı tercih ettik. Adana’da üretim yapmak isteyenin önünü açarız. Hele kamuya satmak istedikleri ürünleri varsa, öncelikli tercihimiz olacaktır.  Bu sadece TEMSA için değil, Adana’da üretim yapan ve bize satacak malı olan, bütün kurum ve kuruluşlar için geçerlidir.” dedi.

SIRA MİNİBÜSLER VE ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNDE

Törende çok sayıda muhtarın bulunduğunu ve onların otobüs sayısının artırılması, kalitelerinin yükseltilmesi yönünde talepleri bulunduğunu kaydeden Başkan Sözlü, şunları söyledi: “Adana’nın dört bir yanında yeni TEMSA otobüsleri hizmet kalitesini artıracak. Sadece otobüs değil, farklı hizmetler için kullanılacak yeni araçlar da aldık. Otobüs filomuz büyüyor. Bunun dışında özel halk otobüsleri ve minibüsler de, TEMSA otobüsleriyle yenilenecek, ulaşım daha çağdaş bir hale gelecek.”

Konuşmaların ardından TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye plaket, ve otobüs maketi verdi.  Sembolik anahtarla birlikte kurdele kesildi ve ardından 20 otobüsle şehir turu atıldı.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.