Adana Büyükşehir araç filosunu güçlendirdi.

Adana Büyükşehir araç filosunu güçlendirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, 4 metreküplük 3 adet çekici treyler ve damper treyler ile bir asfalt kazıyıcı alımı gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanı Murat Yaren, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü’nün kullanımı için 24 metreküplük 3 adet çekici treyler ve damper treyler ile bir asfalt kazıyıcı alımı gerçekleştirdiklerini, araçların temininde, çağdaş, ekonomik ve teknolojik hizmet anlayışına uygun bir anlayışla hareket ettiklerini söyledi. Yaren, "Yeni alınan iş makinelerimiz, özellikle fen işleri için ’olmazsa olmaz’ makineler. Daire Başkanlığı olarak öncelikli amacımız, makine parkımızı yıllar içinde yenileyerek tamamen gençleştirmek. Ayrıca ihtiyaca uygun, doğru araçların teminiyle hizmet kalitesini korumak ve yükseltmek de hedeflerimiz arasında" dedi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye kendilerine sağlanan imkanlar için teşekkür eden Adana Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Şube Müdürü Yusuf Özsırkıntı, "Başkanımızın yüzünü inşallah kara çıkarmayız. Amacımız, bugüne kadar yaptığımız çalışmaların daha fazlasını yapmak" şeklinde konuştu.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.