511 yolcusu bulunan gemide büyük yangın

511 yolcusu bulunan gemide büyük yangın

Puerto Rico'nun 2 mil açıklarında seyreden Caribbean Fantasy isimli geminin makine dairesinde yangın çıktı. 511 yolcusu ve mürettebatı olan gemide büyük korku yaşandı.

Puerto Rico'nun 2 mil açıklarında seyreden Caribbean Fantasy isimli gemide, bilinmeyen bir sebepten dolayı makine dairesinde yangın çıktı. Ro-Pax'ta bulunan 511 yolcu ve mürettebat ABD Sahil Güvenlik ekipleri tarafından tahliye edildi.

Edinilen bilgilere göre, önceki gün 511 yolcu ve mürettebat ile Puerto Rico San Juan Limanı'ndan ayrıldıktan kısa bir süre sonra makine dairesinde çıkan yangından dolayı tehlike yaşayan Panam bayraklı CARIBBEAN FANTASY isimli 187 metre boyundaki Ro-Ro ve Yolcu gemisine (RO-PAX) ABD Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri müdahale etti.

İki söndürme römorkörü yangına müdahale ederken, ABD Sahil Güvenlik keipleri, gemide bulunan 511 yolcu ve mürettebetı tahliye etti.

Gemideki yangının soğutma çalışmaları tamamlandıktan sonra, CARIBBEAN FANTASY isimli RO-PAX, römorkörler eşliğinde, San Juan Limanı'na çekildiği öğrenildi.

fantasy_2.jpg

fantasy_3.jpg

fantasy_4.jpg

DENİZ HABER AJANSI

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.