43. Kanada Uluslararası Otomobil Fuarı açıldı

43. Kanada Uluslararası Otomobil Fuarı açıldı

Otomotiv dünyasının gözde fuarlarından biri kabul edilen ve bu yıl 43'üncüsü düzenlenen Kanada Uluslararası Otomobil Fuarı başladı.

Bu yıl 43'üncüsü düzenlenen Kanada Uluslararası Otomobil Fuarının (Kanada Autoshow) medya sunum gününde sektör temsilcileri ve gazeteciler kahvaltıda bir araya geldi. Toronto Metro Convention Center salonlarında ilk gün sadece medya mensuplarının ağırlandığı fuarda, 2017 yılının en iyi sedan tipi otomobili Volkswagen Golf (Alltrack) oldu. Kanada Otomobil Muhabirleri Derneği (AJAC) üyelerinin değerlendirme ve oylarıyla yapılan seçimde, Subaru Forester ise 2017'nin en iyi SUV aracı ilan edildi. AJAC üyelerinin yılın otomobili seçiminde BMW M2 ve Hyundai Elantra'nın, yılın SUV aracı seçiminde ise Chrysler Pacifica ve Mercedes-Benz GLC 300 4MATIC'in de finale kaldığı bildirildi. Aston Martin, hipercar sınıfında yeni geliştirdiği AM-RB001'in dünya genelinde ilk tanıtımını Kanada Autoshow'un açılışında yaptı.

Yüzlerce araç ve ürün tanıtılıyor

Kanada pazarına 20 otomotiv üreticisi tarafından sunulan yeni ürünlerin tanıtıldığı fuarda, en son modellerden klasik araçlara, tasarım aşamasındaki otomobillerden aksesuarlara kadar yüzlerce araç ve ürün sergileniyor.

rr.jpg

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.