4 Goodyear’a OPET’ten 50 TL akaryakıt hediye

4 Goodyear’a OPET’ten 50 TL akaryakıt hediye

31 Mayıs’a kadar Goodyear yetkili bayilerinden, 4 adet Goodyear markalı 15 jant ve üzeri binek, 4X4 yaz veya dört mevsim lastiği satın alan tüm araç sahipleri, OPET’te akaryakıt alımlarında geçerli 50 TL değerinde ‘Yakıt Kart’ kazanmaya devam ediyor.

Tüketiciler tarafından büyük ilgi gören kampanya kapsamında, Goodyear’ın ilk olarak 2015 Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkardığı, lastik etiketlemede en üst değere sahip olan AA etiketli EfficientGrip Performance yaz lastikleri de yer alıyor.

Dünyanın lider lastik üreticilerinden GOODYEAR ile Türkiye’nin 9 yıldır akaryakıt sektöründe müşteri memnuniyeti en yüksek şirketi seçilen OPET’in kampanyası tüketiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Kampanya kapsamında, Goodyear yetkili bayilerinden, 4 adet Goodyear markalı 15 jant ve üzeri binek, 4X4 yaz veya dört mevsim lastiği satın alan tüm araç sahipleri, OPET’ten 50 TL değerinde akaryakıt alımlarında kullanılabilecek ‘Yakıt  Kart’ kazanıyor. Goodyear’ın yaz kampanyası kapsamında, OPET ‘Yakıt Kart’larına yüklü 50 TL’yi kullanmak için www.4goodyear50tlakaryakit.com sitesine kayıt yaptırmak yeterli oluyor.

Goodyear olarak her zaman yenilikçi ve üstün teknolojilere sahip lastikleri, tüketicilerin bütçelerini destekleyecek kampanyalarla sunduklarının altını çizen Goodyear Tüketici Lastikleri Direktörü Mahmut Sarıoğlu, “Kampanyamız; lastik etiketlemede en üst değer olan AA etiketlemesine sahip lastiklerimiz EfficientGrip Performance dahil olmak üzere, Goodyear marklı 15 jant ve üzeri binek, 4X4 yaz veya dört mevsim lastiklerimizi kapsıyor. 31 Mayıs 2015 tarihine dek Goodyear yetkili bayilerinden, bu lastiklerimizden 4 adet satın alan tüm araç sahipleri, OPET’te akaryakıt alımlarında geçerli 50 TL değerinde ‘Yakıt Kart’ kazanacak” dedi.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.