4. Gemi Mühendisliği Günleri

4. Gemi Mühendisliği Günleri

Gemi Mühendisliği Kulübü, İTÜ öğrencilerinin saygınlığını artırmak,onları sektöre hazırlık ve okul hayatlarında daha bilinçli olmasını sağlamak amacıyla düzenlediği etkinliklerden birisi olan Gemi Mühendisliği Günleri’nin 4.üncüsünü hayata geçirecek.

İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nin uzmanlık kulübü olan Gemi Mühendisliği Kulübü, İTÜ öğrencilerinin saygınlığını artırmak ve öğrencilerin sektöre hazırlık ve okul hayatlarında daha bilinçli olmasını sağlamak görevlerini kendine misyon edinerek düzenlediği etkinliklerden birisi olan Gemi Mühendisliği Günleri’nin 4.’sünü düzenlemeye hazırlanıyor.

Sektördeki her şirketin ve her çalışma alanının öğrencilere sunulabilmesine ve katılan şirketlerin sektör hakkında istekli, Teknik Üniversite’nin eğitimini alarak kendilerini geliştirmiş öğrencilerle staj ve iş olanağı hakkında konuşulabilmesine ortam hazırlayan bu etkinlik her sene daha da güçlenerek devam etmekte ve öğrenci-sektör ilişkisini daha da pekiştirmeyi amaçlamaktadır.

15-16 Mart 2017 tarihli 4. Gemi Mühendisliği Günleri panel olarak geçecek ilk günün ardından öğrenci ve şirketlerin uzun sohbetlerine tanıklık edecek stantlar ile İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleşecek olup hem sektör hem de öğrenci olarak katılımlarınızı beklemektedir.

https://www.lojiport.com/d/file/gmk-tanitim-dosyasi.pdf

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.