3 kuruluşta yeni atamalar

3 kuruluşta yeni atamalar

Dünyanın en büyük lastik devlerinden Pirelli ve Continental ile Türkiye’nin önde gelen lojistik kuruluşlarından Borusan Lojistik’te görev değişikliği ve atamalar oldu.

BORUSAN LOJİSTİK'E YENİ GMY
Ali Okyay Öztugran Borusan Lojistik Uluslararası Taşımacılık Genel Müdür Yardımcısı oldu. Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olan Öztugran, İstanbul Üniversitesi'nde finans üzerine yüksek lisans eğitimini tamamladı. Öztugran'ın 25 yılı aşkın bir süredir lojistik sektörünün çeşitli iş birimlerinde hizmetleri bulunuyor.

CONTINENTAL'İ IŞIK PAZARLAYACAK
Uluslararası lastik tedarikçilerinden Continental'in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Bölgesi Pazarlama Müdürlüğü'ne Tansu Işık getirildi. Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü'nde tamamlayan Işık, 2007'de Koç Üniversitesi'nde Executive MBA programını bitirdi. Işık, 2002 yılından beri Continental'de çalışıyor.

PIRELL I'YE YENİ CEO ATANDI
Türkiye'de 55 yıllık geçmişi bulunan Pirelli Otomobil Lastikleri'nde CEO'luğa Gian Paolo Comini Gatti atandı. 1985'te Pavia Üniversitesi Siyasi Bilimler Bölümü'nden mezun olan Gatti, kariyerine Pirelli Grubu'nda başladı. Şirketin farklı birimlerinde görev alan Gatti, son olarak Pirelli Afrika İhracat Ticaret Direktörlüğü görevini üstleniyordu.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.