2017'nin yıldızları Cenevre'de ortaya çıktı

2017'nin yıldızları Cenevre'de ortaya çıktı

Cenevre Otomobil Fuarı’nda 2017'nin yıldızları sergileniyor.

2017'nin yıldızları Cenevre'de ortaya çıktı. Volkswagen’in progresif dizayn anlayışının şekillendirdiği bir otomobil olan Arteon, Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkıyor. Premium orta-sınıf olarak tanımlanan Arteon, Passat'ın üzerinde konumlandırılıyor. Alman marka, Areton'un geçmişte ürettiği amiral gemisi Phaeton'un boşluğunu doldurmasını bekliyor. (Phaeton, sadece Çin'de Phideon ismiyle satılıyor). Dış tasarımından çok anlaşılamasa da Volkswagen, Arteon'un tüm koltuklar  için diz ve baş mesafesinin çok geniş, iç mekanının da ferah olacağını vaat ediyor. Ayrıca, üst seviye lüks otomobillerde bulunan gelişmiş sürücü yardım sistemlerine de yer verileceği belirtilyor... Volkswagen Arteon ile ilgili bilgiler şimdilik bundan ibaret. Tüm detaylı bilgileri 7 Mart düzenlenecek Cenevre Otomobil Fuarı'ndaki resmi lansmanda öğrenebileceğiz.
SUBARU


Subaru'nun yeni global platformu üzerinden geliştirilen ilk crossover modeli 
olma unvanını almaya hazırlanan yeni XV, markanın karakteristik özelliklerinden karşılıklı-yatay
yerleşimli Boxer Motor, simetrik sürekli dört tekerden çekiş teknolojilerini ve birçok yeniliği barındıracak.

YARİS
Yaris model yelpazesi içerisinde bulunan Yaris GRMN ise otomobilin
sporcu yanını temsil edecek. Toyota'nın 2017'de Dünya Ralli Şampiyonası'na
geri dönmesinden ilham alan Yaris GRMN, kompresör beslemeli 210 beygir gücündeki 1.8 litre hacmindeki motoru ile segmentine yeni bir bakış açısı getirecek.
TOYOTA
Cenevre'de Toyota'nın dikkat çekmesi beklenen bir diğer modeli konsept i-TRIL olacak.
Toyota Avrupa ile birlikte şirketin Nice'deki ED² tasarım stüdyolarıyla birlikte gerçekleştirdiği
bu elektrikli konsept araç, Toyota'nın daha iyi ve daha çevreci otomobiller üretme felsefesinin bir göstergesi olarak nitelendiriliyor.
PEUGEOT
2017 Peugeot Instinct Concept
300 beygirlik bir güce sahip olduğu ifade edilen Peugeot Instinct adeta geleceğin teknoloji ve tasarımının günümüzdeki aynası olarak karşımıza çıkıyor. Konsept içerisinde son yılların teknolojik anlamdaki en önemli yeniliklerinden olan nesnelerin interneti (IoT) desteğinin sunulduğunu görüyoruz. Samsung'un IoT sistemi olan Artik Cloud ile entegre olarak çalışabilen konsept kullanıcının sahip olduğu yaşam tarzını ve anlık ruh halini sürekli olarak analiz ederek kendisini ona göre ayarlayabiliyor. Bu ayarlamalara sürüş modu, ambiyans aydınlatması, ses seviyesi, koltuk pozisyonu ve arayüz ayarları da dahil. Tamamiyle otonom sürüş teknolojisine sahip olduğu ifade edilen konseptte, kullanıcı isterse asistan destekleriyle birlikte tüm kontrolü kendisi de alabiliyor. Merkezinde 9,7 inçlik bir ekranı bulunan konseptin iç dünyasına girişi sağlayan kapıların iki taraftan da dışarıya açılıyor olması aracın verdiği etkiyi artırıyor.
FIESTA
Yeni nesil Fiesta ST, Cenevre Motor Show’da Ford standında müşterilerinin beğenisine sunulacak.
Avrupa'da 2018 yılında üç ve beş kapılı gövde seçenekleri ile pazara sunulması hedeflenen yeni nesil Fiesta ST, daha fazla iç mekan detayı ve kişiselleştirme seçenekleriyle sunulacak. Geliştirilmiş kişiselleştirme ve teknoloji seçenekleri arasında yeni stil paketleri, 8 inç dokunmatik ekranlı SYNC 3 bağlantısı ve B&O Play ses sistemi yer alacak.
SKODA
Skoda Cenevre Otomobil Fuarı’na yeni modelleriyle renk katacak
Markanın kalbi konumunda yer alan ve global alanda markanın en çok satan modeli Octavia’nın yenilenmiş versiyonunu gösterecek olan Skoda, aynı zamanda Octavia RS 245’i de ziyaretçilerle buluşturacak. Octavia’nın yenilenmiş yüzüne sahip Octavia RS, 245 HP güç üretiyor. Ayrıca Octavia’nın maceracı modeli Scout da ilk kez fuar ile birlikte gösterilecek. Skoda, Cenevre’de yeni Octavia modellerinin yanı sıra büyük SUV modeli Kodiaq’ın iki yeni versiyonunu daha dünya prömiyeriyle tanıtacak. Dört tekerlekten çekişi standart olarak sunan Kodiaq Scout, aracın off-road kabiliyetinin altını çizerken, Kodiaq’ın sportif yüzü ise Sportline versiyonu olacak. Cenevre’deki stantta yenilenmiş Rapid, Rapid Spaceback, Citigo ve yeni üç silindirli 1.0 TSI motora sahip Fabia da sergilenecek. Cenevre’de tanıtılacak olan tamamen yeni jenerasyonda, etkileyici performans ve tasarım ile birlikte lüks yine ön planda olacak . Üretildiği 1989 yılından bu yana lüks sedan segmentinde ses getirmeyi başaran LS, çekici tasarımı ile daha genç kullanıcıları da hedefleyecek.
LEXUS


Lexus’un Yarışçı Yüzü: RC F GT3
Cenevre Otomobil Fuarı’ndaki Lexus standında, LS’in yanı sıra markanın giderek büyüyen motorsporları tutkusunu temsil eden RC F GT3 yarış otomobili de, ilk kez Avrupa’da sergilenecek. 2017 yılında değişik serilerde boy gösterecek olan Lexus, RC F GT3 ile ABD, Japonya ve Avrupa’da yarışlara katılacak.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.