2 Yurtiçi kargo şubesinin aymazlığı

2 Yurtiçi kargo şubesinin aymazlığı

Yurtiçi Kargo ile yıllardır çalışırız. Ajansımızın bütün gönderileri hemen hemen Yurtiçi Kargo aracılığı ile iletilir. Ama her platformda düzgün...

Yurtiçi Kargo ile yıllardır çalışırız. Ajansımızın bütün gönderileri hemen hemen Yurtiçi Kargo aracılığı ile iletilir. Ama her platformda düzgün bir kurum olarak lanse ettiğimiz firma, bize büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.

Yayıncılık faaliyetlerinden doğan kazançlarımızı faturalandırıp ilgili kurum ve kuruluşlara göndeririz. Bu işlem için sürekli olarak da, iş adresimizin bulunduğu PERPA Elektrokent şubesini kullanırız. Yenibosna Dış Ticaret Kompleksi’nde mukim, İstanbul Maden İhracatçıları Birliği’ne 18 Kasım Salı günü bir fatura gönderdik.  Ama kurye arkadaşlar, geçen hafta teslim ettikleri aynı adresi; üzerinde koskoca Türkiye İhracatçılar Meclisi yazmasına rağmen bu kez bulamamışlar. Ama bundan bizim haberimiz yok. Sonra, ödemeyi alamadığımız için firmayı arayınca öğreniyoruz. Hemen Elektrokent şubesine durumu aktardık. “Gönderiniz Çobançeşme şubemizde bulunuyor, oradan alıversinler” dediler. Çobançeşme şubesini onlarca kez aradık, sürekli meşgul, telefonu açan yok. Biz de sayelerinde ödememizi bir türlü alamıyoruz. Sonunda diğerini iptal edip, bir fatura daha kesip elden ulaştıracağız gibi gözüküyor.

Bizi aymazlıklarıyla zor durumda bırakan iki şubeyi de Yurtiçi Kargo Genel Müdürlüğü’ne havale ediyoruz.

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.