1989 mezunu Deniz Astsubayları Kuşadası'nda buluştu

1989 mezunu Deniz Astsubayları Kuşadası'nda buluştu

1989 yılında Deniz Kuvvetlerindeki aktif görevlerine merhaba diyen Deniz Astsubayları artık gelenekselleşen yıllık buluşmalarının 10.cusunu 30 nisan 2016 tarihinde Kuşadasında gerçekleştirdiler.

27 yıl önce Karamürsel ve Derince Yerleşkelerindeki eğitimlerini tamamlayarak Deniz kuvvetlerinin yüzer ve uçar unsurlarında göreve başlayan ve göreve başladıkları andan itibaren dostluk ve kardeşlik anlamında emsalleri arasında fark yaratan 1989 mezunu Deniz astsubayları adına sitemize açıklamada bulunan Port Akdeniz Antalya Güvenlik Müdürü Oğuzhan DEMİRTAŞ ; Gerek 31 yıl önce Deniz Astsunbay Hazırlama okulunda gerekse de 28 yıl önce Güverte ve Makine sınıf okullarında başlayan devre arkadaşlıklarının daha uzun yıllar sürebilmesi için her yıl bu tarz organizasyonlar ile mezunlarımızın ve ailelerinin bir araya gelmesini sağlıyoruz. Ayrıca bugün pek çoğu emekli olan dostlarımızın Deniz Kuvvetlerindeki başarılı çalışmalarını özel sektöre taşıdıklarını görmekten de mutluluk duyuyoruz dedi.

Denizciliği ve denize ait değerleri bir yaşam kültürü haline getiren 1989 mezunu deniz astsubayları 2017 yılında Marmariste buluşmak üzere sözleştiler.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum