14 OMSAN sürücüsüne Onur Nişanı

14 OMSAN sürücüsüne Onur Nişanı

Uluslararası Nakliyeciler Derneği’nin geleneksel iftar yemeği Renaissance Polat İstanbul Hotel’de gerçekleştirildi. Lojistik sektörünün temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen etkinlikte, IRU’nun Onur Nişanı Ödül Töreni de düzenlendi.

IRU, araçları güvenli şekilde kullanan, çalışmış oldukları şirketlere ve meslek kurallarına bağlılık göstermek suretiyle lojistik sektörünün onurunu yücelten, imajını güçlendiren, aynı zamanda sektörün başarısını dünya çapında tescil eden profesyonel sürücüleri geleneksel olarak düzenlediği tören eşliğinde Onur Nişanı vererek ödüllendirdi.  Bu kapsamda 14 OMSAN sürücüsü, OMSAN’da görev yaptıkları döneme ait mesleki performanslarından ötürü IRU’nun Onur Nişanı ile ödüllendirildi.

14 OMSAN sürücüsünün Onur Nişanına layık görülmesinden ötürü mutlu olduğunu belirten OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, OMSAN’da sürücü eğitimlerine büyük önem verildiğini ve bu sebeple modern bir eğitim programı uygulandığını belirtti. Doğrudan OMSAN mühendisleri tarafından geliştirilen Emniyetli ve Ekonomik Sürüş Simülatörü ile sürücü eğitimlerinde önemli bir mesafe kat ettiklerini ifade eden Küçükertan, eğitimler ile bilgi ve becerilerini sürekli artıran sürücülerin OMSAN markasına güç kattıklarını sözlerine ekledi.

IRU Onur nişanı’na layık görülen OMSAN sürücüleri:
Behat SEÇKİN
Harun AKYÜZ
Hüseyin BESLER
Sadık YÜCEL
Züref GÜLER
Süleyman ÖZLEM
Avni KAHRAMAN
Fehim KAYIKÇI
Muharrem ERTEN
Mustafa GENÇ
Önder Haluk BERKHAN
Tacettin AYKAN
Tahsin ÇALIŞKAN
Yılmaz ALADAĞ

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.