1. Ege Markalı Bayilik Fuarı’na yoğun ilgi

1. Ege Markalı Bayilik Fuarı’na yoğun ilgi

İzmir Tepekule Kongre Merkezi’nde 7 Nisan’da start alacak ve 10 Nisan’a kadar sürecek fuarın başlamasına yaklaşık iki ay olmasına karşın, Türkiye’nin önde gelen markaları yerlerini şimdiden ayırdı.

Bayilik fuarlarının Ege versiyonu olarak da nitelendirilebilecek 1. Ege Markalı Bayilik ve Franchise Fuarı’nda sınırlı sayıda yer kaldı. İzmir Tepekule Kongre Merkezi’nde 7 Nisan’da start alacak ve 10 Nisan’a kadar sürecek fuarın başlamasına yaklaşık iki ay olmasına karşın, Türkiye’nin önde gelen markaları yerlerini şimdiden ayırdı.

1. EGE MARKALI BAYİLİKLER FUARI’nı düzenleyen Aktif Fuarcılık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Bilgin, yoğun nüfusu ve gittikçe artan yüksek ticari potansiyeli nedeniyle Ege Bölgesi’nin seçildiğini vurgulayarak, şu açıklamayı yaptı: “Ege, Türkiye’nin en cazip yatırım alanlarından biridir. İstanbul-İzmir Karayolu Projesi’nin de bu yıl içinde hizmete girmesiyle ticari potansiyelini katlayacaktır. Bölgeyi markalı bayilikler için hala çok bakir olması nedeniyle seçtik. Yerel zinciri olmayan birçok firma bulunuyor. Mevcut firmalarda kalite sorunları da had safhada dersek abartmış olmayız.

Yaptığımız araştırmalarda, bölgede bayilik arayanların eş-dost tavsiyesiyle girişimlerde bulunduğunu gördüğümüzden böyle bir organizasyona karar verdik. Fuar yeri olarak seçtiğimiz Tepekule Kongre Merkezi, İzmir’in hızla gelişen ticari habitatının tam ortasında bulunmaktadır. 5 bin civarında firma ofisinin yer aldığı bölge, metro hattının merkezinde kaldığından ulaşımı da oldukça kolaydır.

Düzenleyeceğimiz 1. EGE MARKALI BAYİLİKLER FUARI Hürriyet, Milliyet, Posta, Yeni Asır gazetelerinin Ege eklerinde; billboardlarda, raket mecralarında yoğun haber bildirimleri ve 100 bin davetiye dağılımı ile bölge en halkına en üst düzeyde tanıtılmıştır ve tanıtıma devam edilmektedir. Yine, İzmir Ticaret Odası üye firmalarına da bilgi maili ve kısa mesaj olarak gönderilmiştir.

İlk kez düzenlenecek fuarın, bölgeye ve Türk ekonomisine itici güç olacağına inanıyorum.”

LOJİPORT

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.