Tamay: Liderliği kaptırmayacağız

Tamay: Liderliği kaptırmayacağız

Türkiye’de şampiyon ismiyle de tanınan Isuzu N Serisi araçlar, İzmir’in  güçlü  firmaları Yıldızlar Meşrubat,  Ayda Meşrubat ve Yaman...

Türkiye’de şampiyon ismiyle de tanınan Isuzu N Serisi araçlar, İzmir’in  güçlü  firmaları Yıldızlar Meşrubat,  Ayda Meşrubat ve Yaman Petrol’ün de tercihi oldu.  13 Adet  NPR 10 adet LONG kamyon Yıldızlar Meşrubat’ın ortaklarından İbrahim Yıldız’a 3 adet NPR 8 LONG  Ayda Meşrubat Sahibi Tuba Çeliker’e  2 adet NPR 10, 1 adet NPR 3D ile 1 adet NLR  de Yaman Petrol Sahibi Hakan Yaman’a düzenlenen ayrı ayrı törenlerle teslim edildi. Ayrıca, turizm sektörünün yıldızı Novo Lux de Özaltın Turizm’e teslim edildi.  Teslim törenine firma sahibi Coşkun Altın “Novo Lux ile filomuzu güçlendirdiğimiz için mutluyuz.” dedi.

Törenlerde  konuşan Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay “2010 yılının zor şartlarına rağmen “şampiyon” lakaplı N Serisi araçlar ile 5-16 Ton segmentinde yılı lider kapattık ve 2011 yılında da pazar liderliğini kimseye kaptırmayacağız” dedi.

Çağdaş, kaliteli, ekonomik ve çevreci özellikleriyle N serisi kamyonların “Yok” sattığını belirten Tamay  şunları söyledi;

“Başta yakıt ekonomisi olmak üzere Euro 4 motor teknolojisi sayesinde, yüksek performans ile üstün özellikler sağlayan bu araçlar hakkında müşteriler tarafından olumlu geri bildirimler almaktayız. Bu özellikleri sayesinde yeni N Serisi kamyonlarımızın değeri anlaşıldı ve çok satan araçlar haline geldi.”

Anadolu Isuzu İzmir Bayii Erdiloğlu Otomotiv’in ev sahipliğinde düzenlenen törenlerde Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay’ın yanı sıra  Satış Müdürü Efe Yazıcı, Erdiloğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erdil ile Genel Müdür Erhan Erdil hazır bulundu.

Anadolu Grubu’nun ticari araç sektöründe öncü şirketi olan Anadolu Isuzu’nun N Serisi kamyonları 2003 yılından beri en çok üretilen kamyon olma özelliğini koruyor. Avrupa Birliği regülâsyonlarına uygun çevreci Euro 4 motora sahip Isuzu NPR kamyonlar, yakıt ekonomisi ile yüksek performans sağlayarak taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren kurumların ihtiyaçlarına cevap veriyor.

N Serisi Türkiye ve Japonya’da Şampiyon

Dünyanın lider ticari araç dizel motor ve ticari araç üreticilerinden Isuzu, geçtiğimiz günlerde açıklanan Japonya ticari araç satış rakamlarına göre bir kez daha Japonya’nın 1 numaralı kamyon ve kamyonet markası oldu.

2010 yılı içerisinde Isuzu Japonya’da 1,5 ton istiap hadd ve üzeri kamyon ve kamyonet segmentinde 42.352 araç satarak %34 pazar payı ile  pazar liderliğine ulaştı.

Japonya’nın yanı sıra Türkiye’de de satılan ve şampiyon ismiyle de tanınan Isuzu N Serisi araçlar, Japonya’da  kamyonet segmentinde 10 ve hafif kamyon segmentinde 3 senedir kimseye kaptırmadığı pazar liderliğiyle kalitesini bir kez daha ispat etti.

Türkiye’de Anadolu Grubu ortaklığı ile ilk Türk Japon otomotiv yatırımı olan Anadolu Isuzu Hafif Kamyon segmentinde 2010 senesini pazar lideri olarak kapamayı başardı.  Sınıfının en çok tercih edilen aracı olan  NPR farklı motor seçenekleri ve dingil mesafesi seçenekleri ile 8, 10 ve 12.5 ton toplam yüklü ağırlığı ile kullanıcılarının farklı taşıma ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Anadolu Isuzu 127 Satış Sonrası hizmet noktası ile yurt genelinde şampiyona yaraşır servis anlayışı ile müşterilerinin yanında.

Erdiloğlu 4S Plaza Hakkında 

İzmir Pınarbaşı’nda hizmet vermeye başlayan Erdiloğlu 4S Plaza, toplam 2 bin metrekarelik alan üzerine kurulu. Erdiloğlu 4S Plaza, 390 m2 showroom ve 1500 m2 servis alanı ile aynı anda 12 araca bakım yapılabiliyor. Anadolu Isuzu’nun İzmir’deki yeni bayisi Erdiloğlu; geniş ve güçlü kadrosu ile müşterilerine kusursuz satış, servis ve yedek parça hizmeti vermeye devam ediyor.

LOJİPORT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.